Svenska Eventakademins grundare tilldelas Narrenpriset 2015

narren

Vid en ceremoni i Stockholm 14 mars på Hilton Slussen Hotel tilldelades eventproducenten Håkan Sterner det hedersamma Narrenpriset. Över 200 deltagare firade vinnaren som överraskades i samband med Stora Presentationsdagen 2016.

Narrenpriset instiftades av Svenska Eventakademin för 15 år sedan och har delats ut till över 100 vinnare genom åren. Priset tilldelas en framstående person inom mötes- och eventbranschen som gjort skillnad.

Motiveringen för vinnaren Håkan Sterner:

”Vinnaren av Narrenpriset 2015 bidrar stort till eventbranschens utveckling. Han har en gedigen erfarenhet som en av Sveriges största eventproducenter, högklassig musiker, populär artist och en av de proffsigaste programledarna i landet. Han delar generöst sin kunskap till kunder, kollegor och till morgondagens aktörer, våra studenter.

Personen har som destinationsutvecklare stor passion för de viktiga frågorna om samhällsansvar och hållbarhet som utvecklar eventindustrin. Med sin höga energi och goda humör engagerar och sammankallar/Med hjärta, hjärna och kreativitet engagerar och sammankallar personen dessutom alla ledamöter och driver på utvecklingen inom Svenska Eventakademin.”

foto, Magnus Svensson, Smajl studio